Healthy Happy Lifestyle

Kies het pakket dat bij je past en ga direct aan de slag!

 

Trioset + boek - €81,25

Ga zelfstandig aan de slag met de La dolce Vitaal Methode en ondersteun jouw afvalproces met de trioset essentiële oliën van DoTERRA. Je ontvangt hierbij 3 flesjes van 5ml en direct de mogelijkheid om zelf oliën te bestellen met 25% korting.

Koop dit pakket

Trioset + 12 weken keto4vrouwen programma - €197

Wil jij  meer dan 5 kg afvallen en / of flink je gezondheid upgraden? Kies dan voor het keto4vrouwen programma waarin jij overstapt van je suikerverbranding naar je vetverbranding en hierdoor je vet gaat verliezen. De trioset oliën ondersteunen je hierbij!

Ik ga voor keto4vrouwen

Trioset + 6 weken La Dolce Vitaal online programma - €147

Wil jij tussen de 3 en 6 kilo kwijt, hoeft het allemaal niet zo heel streng voor jou, maar wil je wel goede resultaten en je gezondheid een boost geven? Dan is dit programma echt wat voor jou. Wederom met de trioset die jouw hierbij ondersteunt. 

 

Ik ga La Dolce Vitaal

"Na 6 weken het Keto dieet voel ik me veel energieker, minder slaap nodig maar toch uitgeslapen, ik ben positiever en voel me veel meer aanwezig en alert. Lichamelijk merk ik dat ik geen buikpijn klachten meer heb en geen hoofdpijn. Ook merk ik dat mijn bekkenpijn en onderrug pijn veel minder is geworden door het dieet. Ik vond het super fijn om begeleid te worden met duidelijke simpele en lekkere gerechten en super goede info over hoe het lichaam werkt en wat de voeding met je doet. Een echte aanrader voor iedereen en ook nog 6 kg afgevallen!"

Natanja
Intuïtieve coach
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.